Undersider

fredag den 11. december 2009

Julekalender: 11. december



Endnu en giveaway!!

Denne gang har Lovefilm givet mig muligheden for at tilbyde 2 heldige læsere et gavekort på hver to måneders gratis filmleje.

Lovefilm har over 12.000 titler at vælge imellem på både Blu-ray og DVD. Du får filmene sendt direkte hjem til dig selv og når du har set dem, smider du dem i postkassen (portofrit). I løbet af et par dage modtager du næste sending film. Du vælger selv hvilke film du ønsker at leje ved at lave en ønskeseddel på hjemmesiden.

Jeg har altså 2 gavekort og det betyder at 2 forskellige personer har mulighed for at vinde. Derfor kører denne konkurrence ind til på mandag (14. december) klokken 12:00 så I allesammen får mulighed for at deltage :-D

Reglerne for deltagelse er som følger:
*Du skal være fast læser her på siden :-) - Bliv det ved at klikke på "fast læser" i menuen her til højre.
*Du skal benytte mindst én af nedenstående metoder for deltagelse. - Hver metode du bruger, giver dig et ekstra lod i konkurrencen.
1. Tweet om denne konkurrence og smid linket til dit tweet ind i kommentarerne nedenfor.
2. Kommentér på dette indlæg.
3. Blog om denne konkurrence og smid linket til dit blogindlæg ind i kommentarerne nedenfor.

Husk at ud over denne giveaway, er den giveaway jeg startede i går stadig i gang. Klik på "julekalender" under etiketter eller "JULEKALENDEREN" i topmenuen, for at se låger fra andre dage.


Dagens must-see:
The Santa Clause (1994)
- Det her er én af mine yndlingsjulefilm. Tim Allen spiller hovedrollen, som en skilt familiefar, der bliver forvandlet til julemanden, efter at Tim Allen har gjort den gamle julemand ukampdygtig.

3 kommentarer:

  1. Årh det kunne da være fedt med gratis film hele januar, når nu man først skal til eksamen den 27... :)Håber du får en fantastisk weekend tøsepigen :) Knuuus

    SvarSlet
  2. http://nita-online.blogspot.com/2009/12/arh-movienight.html

    SvarSlet
  3. ER allerede medlem, og det kan varmt anbefales :)

    SvarSlet