Lidt forsinket kommer denne uges madplan op. Kæresten fik trukket en visdomstand ud i mandags, så den har stået lidt på skånekost de første par dage. Ih hvor kan mænd være pylrede ;-)
Mandag: Jeg spiste en rugbrød med æg og tomat, da Kæresten kun ville have lidt vanlijeis.
Tirsdag: Fiskefrikadeller og spinat
Onsdag: Boller i karry med varm bønnesalat og æblechutney
Torsdag: Pizza med frisk salat
Fredag: Pastasalat
Lørdag: Pitabrød
Søndag: Ajnat kommer til brunch, yay! Aftensmaden bliver Chili con carne
Udvalgt opskrift er på min æblechutney
Fire stænger hel kanel
½kg æbler
4 tsk sukker
6 spsk hvidvinseddike (kunne nok give mening at bruge æblecidereddike her, hvis man har det!)
1 tsk kanel
1 tsk cayennepeber
1 tsk koriander
1½tsk chilipulver
2 fed hvidløg
Skræl alle æbler på nær ét og skær det i tern. Skær også æblet med skræl i tern (jeg synes det er dejlig rustikt at ét æble beholder skrællen på)
Alle ingredienserne kommes i en gryde og koges til æblerne er møre.
Tag kanelstængerne op og smid det hele i blenderen. Blend til ønsket konsistens. Smag til og fyld på glas. Værsgo'!
Ej, jeg var altså virkelig også godt pylret, og blev "passet" af min mor :P Men jeg fik også fjernet to visdomstænder samtidig, så kunne ikke tygge eller noget som helst i nogle af siderne. Det er absolut irriterende.
SvarSletDet er dejligt med dine inspirerende madplaner.
@bitten: Han blev også pylret i stor stil af mig på selve dagen ;-) Det er meget hyggeligt indimellem *griner*
SvarSletDet var også voldsomt med to udtrækninger på én gang! Hold da op :-S Jeg er så bange for tandlæger..
Er glad for du finder madplanerne inspirerende :-)